Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Április 05. 16:33, kedd | Helyi
Forrás: Török Anita sajtóreferens

Társadalmi véleményeztetés

Társadalmi véleményeztetés

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata rendkívüli közgyűlési ülés keretében

„Társadalmi véleményeztetést” tart.

Időpont: 2016. április 8. (péntek) 9-10 óráig

Helyszín: Polgármesteri Hivatal Díszterme

(6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. emelet 6.)

A „Társadalmi véleményeztetés” tárgya: a Zöld város kialakítása (TOP-6.3.2-15), „A városi területek környezettudatos megújítására” tárgyú pályázati felhíváshoz kapcsolódóan, a Hódtó megújítása című projektre érkezett koncepció tervekkel kapcsolatos lakossági vélemény-kikérés.

A fenti témával kapcsolatban a hódmezővásárhelyi polgárok felszólalási jegy benyújtása mellett, 2 perces időkeret biztosításával fejthetik ki véleményüket.

A Kaszap utca – Hódtó utca sarkán lebontott Szakközépiskola helyének hasznosítása tárgyában korábban megtartott lakossági konzultáció eredményeként a lakosság többsége „tó és pihenő park” kialakítására fogalmazta meg igényét, amelynek megfelelően – a terület hasznosítására – kiírt pályázatra 3 koncepció terv érkezett. A „tó és pihenő park” megvalósításához szükséges forrást biztosító pályázat benyújtásához feltétel a koncepció terv kiválasztása, amelyre tekintettel kiemelten jelentős a helyi polgárok véleményének kikérése.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás