Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Március 23. 11:38, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Nem számíthat könnyű menetre a Miskolc ellen március 24-én, pénteken a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

Vargáék ellenlábasai ugyanis a második helyen tanyáznak a tabellán, és várhatóan nem adják majd könnyen magukat, így tehát minden adott egy igazi kosárrangadóhoz a Hódtói Sportcsarnokban.Vuk Pavlovics legénysége jelenleg a negyedik helyen áll, és mindenképpen kiköszörülnék azt a csorbát, amit a Kecskemét elleni legutóbbi hazai vereség ejtett eddigi hibátlan otthoni mérlegükön. Ehhez azonban igencsak fel kell gyűrniük az ingujjat, hiszen a miskolciak eddig idegenben sem sokszor betliztek. Ráadásul a borsodiak egy ragyogó idegenlégióssal, Raheem Jalen Williamsszel a soraikban érkeznek Hódmezővásárhelyre.

Kelemen Balázs, a Kosársuli rutinos játékosa is kiemelte, hogy a kanadai kosaras egyre jobban beépül a MEAFC-ba, de mellette sok más rutinos és tehetséges játékosból áll a keretük. A 66-os mezben szereplő Kosársuli-játékos azonban leszögezte, mindenképpen a győzelemért hajtanak majd. Jó hír, hogy hosszú, sérülésekkel és betegségekkel tarkított időszak után már mindenki hadra fogható a Hódmezővásárhelynél. Mint mondta, mindkét hátralévő mérkőzésen nyerni akarnak, így ugyanis bebiztosíthatják az alapszakaszban a negyedik helyet. Egyelőre azonban a pénteki rangadóra koncentrálnak.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Miskolc elleni meccse március 24-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak