Városlista
2023. június 11, vasárnap - Barnabás

Hírek

2023. Március 23. 11:38, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Rangadó vár pénteken a Kosársulira

Nem számíthat könnyű menetre a Miskolc ellen március 24-én, pénteken a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

Vargáék ellenlábasai ugyanis a második helyen tanyáznak a tabellán, és várhatóan nem adják majd könnyen magukat, így tehát minden adott egy igazi kosárrangadóhoz a Hódtói Sportcsarnokban.Vuk Pavlovics legénysége jelenleg a negyedik helyen áll, és mindenképpen kiköszörülnék azt a csorbát, amit a Kecskemét elleni legutóbbi hazai vereség ejtett eddigi hibátlan otthoni mérlegükön. Ehhez azonban igencsak fel kell gyűrniük az ingujjat, hiszen a miskolciak eddig idegenben sem sokszor betliztek. Ráadásul a borsodiak egy ragyogó idegenlégióssal, Raheem Jalen Williamsszel a soraikban érkeznek Hódmezővásárhelyre.

Kelemen Balázs, a Kosársuli rutinos játékosa is kiemelte, hogy a kanadai kosaras egyre jobban beépül a MEAFC-ba, de mellette sok más rutinos és tehetséges játékosból áll a keretük. A 66-os mezben szereplő Kosársuli-játékos azonban leszögezte, mindenképpen a győzelemért hajtanak majd. Jó hír, hogy hosszú, sérülésekkel és betegségekkel tarkított időszak után már mindenki hadra fogható a Hódmezővásárhelynél. Mint mondta, mindkét hátralévő mérkőzésen nyerni akarnak, így ugyanis bebiztosíthatják az alapszakaszban a negyedik helyet. Egyelőre azonban a pénteki rangadóra koncentrálnak.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Miskolc elleni meccse március 24-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 10:31, szerda | Helyi

Utazzon kedvezményesen a Magyar Mozgókép Fesztiválra a MÁV-Volán-csoporttal

A Magyar Mozgókép Fesztivált június 7-10. között rendezik meg, idén az Európa Kulturális Főváros program egyik kiemelt eseményeként.

2023. Június 07. 10:21, szerda | Helyi

Ausztria és Magyarország között menetredszerű a vonatforgalom

Magyarország és Ausztria (Hegyeshalom és Bécs) között a nemzetközi távolsági és regionális vasúti közlekedés immár zavartalan, nem kell pótlóbuszra átszállni, a vonatok menetrend szerint közlekedhetnek.

2023. Június 06. 10:50, kedd | Helyi

Varjú, zseni a madarak között

Kevés olyan állat van, amelyhez több mítosz és babona kapcsolódna, mint ehhez az érces hangú, sötét tollazatú, sokszor nagy tömegekben megjelenő, igen értelmes madárhoz, a varjúhoz.

2023. Június 06. 10:40, kedd | Helyi

Az antarktiszi jégtakaró alatti kőzetek a múltról mesélnek

A nyugat-antarktiszi jégtakaró zsugorodik, a régió számos gleccsere riasztó ütemben húzódik vissza és olvad.