Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2023. Február 16. 11:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

Rangadó a Hódtóiban

Rangadó a Hódtóiban

Közvetlen riválisát, a Tiszaújvárosi Phoenix KK-t fogadja február 17-én, pénteken 18:30-kor a Hódtói Sportcsarnokban a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli.

A kék-sárgák jó formában készülhetnek az összecsapásra, hiszen legutóbbi négy bajnokijukat megnyerték.

Legutóbb a Bonyhád ellen tudtak győzni hazai pályán a negyedik helyen álló Kelemenék, most pedig éppen az a Tiszaújváros lesz az ellenfél, amelyik egy hete még a negyedik helyet birtokolta. Vuk Pavlovics legénysége eddig még veretlen otthonában, így most is mindenképpen győzni szeretne. Úgy tűnik, a Hódmezővásárhely trénerének a múlt héten megsérült Balogh László nem áll majd a rendelkezésére, ám a legutóbbi összecsapás kulcsjátékosai közül Varga Ákos, Kelemen Balázs, Bálint Erik és Borbáth Balázs sem hiányzik majd.

A Kosársuli edzője, Vuk Pavlovics elárulta, hogy izgalmas mérkőzésre számít, hiszen a győzelem nagyon fontos a minél jobb alapszakasz-helyezés megszerzése szempontjából. Jó mentalitással, nagy akarattal játszanak majd, hogy folytathassák a jó sorozatukat. Szerinte a Vásárhely mélyebb paddal rendelkezik, ami előnyt jelenthet majd a pénteki ütközetben.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Tiszaújváros elleni meccse február 17-én 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára