Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. December 18. 11:12, hétfő | Helyi
Forrás: Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány

Országos mozgalommá bővült a bohócdoktorok csokigyűjtése

Országos mozgalommá bővült a bohócdoktorok csokigyűjtése

Összesen 3500 tábla csokoládé gyűlt össze a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtő felhívására, az ország szinte minden pontjáról érkezett felajánlás.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is adakozásra buzdította a közhasznú alapítvány a segíteni szándékozókat. A jótékonysági akció a közösségi médiában közzétett felhívással indult, a média támogatásával az ország különböző pontjaiban élő gyermekek, családok, cégek, közösségek is csokigyűjtésbe kezdtek.

Videón a csokiadomány:

http://www.youtube.com/watch?v=G5v3Vy_uTMk

A jótékonysági csokigyűjtésben a támogatók mellett az alapítvány munkatársai, önkéntesei, bohócdoktorai is kivették szorgos segítségükkel a részüket. A több ezer tábla csokoládé nagy részét a hátrányos helyzetű és rászoruló gyermekek még az ünnepek előtt megkapták, míg a bohócdoktorok a karácsonyi és az év elejei vizitek alkalmával osztják a csokikat azoknak a kis betegeknek, akik a kórházakban kénytelenek az ünnep körüli időszakot tölteni.

A Karitáció Alapítvány örömmel látta, hogy a 2017-es év végi kampány országossá bővült. Érkezett adomány mások mellett Pécsről, Pápáról, Paksról, Szolnokról, Budapestről, Debrecenből, Makóról, Békéscsabáról, Győrből és Szegedről is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben