Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Április 08. 11:38, péntek | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Oldtimer Show 2016

Oldtimer Show 2016

2016. április 8-10. között ismét változatos programokkal indul útjára az Oldtimer Show, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvénye!

A több mint 500 veterán járművet felvonultató háromnapos programnak újra a tízhektáros rendezvényterületű Vasúttörténeti Park ad otthont.

Az Oldtimer Show fő látványossága a válogatott oldtimer autók és motorok kiállítása. Mindezeken túl busz és teherautó kiállítás, USA-autó kiállítás, youngtimer autó kiállítás, traktor- és stabil motorkiállítás, gépindítások, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik várják az érdeklődőket.

A Kalandjárók kiállítás új lakókocsikat, hajókat és egyéb szabadidős célú járműveket mutat be. A vasárnapi Tuningautó kiállítás elsősorban a fiatalabb generációkat célozza. A Víztorony Parkban három napon át tart az Oldtimer találkozó, a saját OT rendszámmal rendelkező autók és az 50 évesnél öregebb motorok tulajdonosainak. A legszebb veteránjárművek Oldtimer szépségversenyen kaphatnak szakmai és szervezői díjakat.

A Víztorony Parkban Gasztronómia utca is lesz, ahol ínycsiklandó finomságokkal készülnek az árusok. A Kézműves vásáron népművészeti portékák közül válogathatnak a látogatók. Az Oldtimer Show a legkisebbek szórakoztatását is számos programmal garantálja: lesz többek között ugrálóvár, íjászatoktatás, állatsimogató, kovácsműhely, vasútmodell és terepasztal kiállítás, valamint hagyományőrző interaktív kiállítás. A Vasúttörténeti Park további interaktív programokkal is várja a gyermekeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a