Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Április 15. 17:25, kedd | Helyi sport
Forrás: Center Motorsport Club

Nagy Alex győzelme Kiskunlacházán

Nagy Alex győzelme Kiskunlacházán

A hétvégén rendezték a felújított kiskunlacházi arénában a hazai motokrossz sportág idei második hivatalos meghívásos versenyét, ahol a 250-es géposztályban kettős vásárhelyi siker született.

Az első összecsapáson Tápióbicskén Nagy Alex súlyosan megsérült és kiesett a versenyből, ezért fontos volt számára a most vasárnapi eredményes szereplés. Igaz, itt is gondokkal indult az első futam, amikor a rajt egyenes végén, nagy tempónál ütközött a kecskeméti Adamek Imrével, de szerencsére folytatni tudta a versenyt.

Hatalmas akarással sorban vadászta le ellenfeleit és az utolsó körben már sikerült is megszereznie a győzelmet. A második felvonás már sima menet volt, így kettős futamgyőzelemmel állhatott a dobogó legfelső fokára.

A hónap végén sorra kerülő magyar bajnoki nyitányon már alapos edzésmunkát követően, kitűnő motorokkal állhat rajthoz, majd egy hétre rá a csehországi nemzetközi versenyen lesz a folytatás.

Hódmezővásárhelyre június 22.-én érkezik a magyar bajnoki mezőny, amikor már a felújított Rolandring várja a motokrossz sport rajongóit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe