Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2018. Június 09. 15:34, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Most kocsit lopott a 27-szeres bűnelkövető – benne volt a kulcs

Most kocsit lopott a 27-szeres bűnelkövető – benne volt a kulcs

Huszonhét vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével hozható összefüggésbe az a férfi, akit a ceglédi rendőrök egy kocsifeltörés kísérletét követően fogtak el a minap.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves lajosmizsei férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi június 6-án délelőtt Abonyban több kocsit kísérelt meg feltörni. A kiérkező járőr még a helyszínen elfogta, majd előállította a Ceglédi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók adatgyűjtést végeztek az ügyben, amelynek során megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy elfogásának napján hajnalban egy nagykőrösi utcán leparkolt Mercedes típusú kocsit az utasterében talált indítókulcsot felhasználva ellopott. A járművel később defektet kapott, így azt Abony külterületén – utasterében más, feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó tárgyakkal – hátrahagyta.

A ceglédi rendőrök további adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfi összesen huszonhét vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével hozható összefüggésbe. Ezek jellemzően az elmúlt hónapokban Lajosmizsén, Kecskeméten, Abonyban és Nagykőrösön elkövetett gépjárművel kapcsolatos bűncselekmények, kerékpárlopások és alkalmi lopások.

A férfit kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság június 8-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban