Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2023. Február 13. 11:10, hétfő | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

MÁR LEHET SZAVAZNI A KOSÁRSULI ÚJ LOGÓJÁRA

MÁR LEHET SZAVAZNI A KOSÁRSULI ÚJ LOGÓJÁRA

Összesen 22 pályamunka érkezett be a Vásárhelyi Kosársuli új logópályázatára. Most két logó közül választhatják ki a csapat szurkolói, hogy melyik határozza meg a sportegyesületének jövőbeli arculatát.

A beérkezett pályázatok közül egy háromtagú szakmai bizottság választotta ki a legjobbakat. A bizottság munkájában Kiss Ferenc tervezőgrafikus, Farkas Ádám közösségi média szakértő és vizuális tartalomgyártó, valamit a Kosársuli alelnöke, Martonosi János kommunikációs szakértő vett részt. Ezt követően az egyesület elnöksége választotta ki azokat, amelyeket szavazásra bocsátottak. Ezekre a Kosársuli Facebook-oldalán szavazhatnak 2023. február 9-én csütörtök délig.

Martonosi János, a Kosársuli alelnöke elmondta: az emblémájukon szereplő, már majdnem három évtizede szolgáló öreg, zsákoló hód utódját szeretnék megtalálni. A logó megújítására nyáron indított adománygyűjtés bevétele sajnos nem fedezi az új logó költségeit, erre még most is várják az adományokat. Eddig 49.500 forintot ajánlottak fel a Kosársuli szimpatizánsai a célra. A gyűjtést már akár 1000 forinttal is segíthetik a csapat szurkolói, melyet az Adjukossze.hu oldalon ajánlhatnak fel - közölte az egyesület.

Várják cégek támogatását is, a vállalkozások a martonosi.janos@vasarhelyikosarsuli.hu címen keresztül vehetik fel a kapcsolatot a sportegyesülettel.

Amennyiben nem jön össze a pályázathoz szükséges össze, akkor más forrásból finanszírozzák a pályázat nyertesének járó 100 ezer forintos díjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára