Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2024. Június 02. 07:42, vasárnap | Életmód
A megszokottnál korábban kezdődött a kérészrajzás a Tisza Szeged alatti szakaszán
2024. Június 01. 08:27, szombat | Életmód
A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust egy nemzetközi versenyen
A világ legjobb irodaépületének választották a Mol Campust az idei FIABCI World Prix d\'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíjpályázaton - közölte a Mol pénteken az MTI-vel.
2024. Május 31. 09:35, péntek | Életmód
Meghalt Tompos Kátya!
A színművész hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el.