Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2018. Április 03. 11:22, kedd | Helyi
Forrás: CSMRFK Kommunikáció

Húsvéti idill: kidobta tévéjét a hetedikről

Húsvéti idill: kidobta tévéjét a hetedikről

A szegedi rendőrök előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki húsvét vasárnap, részegen őrjöngött a lakásán, majd a hetedik emeletről kidobta a tévéjét.

A férfinak garázdaság miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves V. Roland 2018. április 1-én este lakásában egy családi vita miatt őrjöngeni kezdett, összetörte a bútorokat, majd megfogta a tévét, amit a panelház hetedik emeletéről az utcára dobott.

A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság rendőrei egy órán belül előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A feltételezett elkövető beismerővallomást tett, elmondta, hogy az ünnepek alatt sokat ivott és a bűncselekmény idején is ittas volt. A férfi mielőtt a tévét az utcára hajította meggyőződött arról, hogy alatta nem tartózkodik senki, hozzátette azt is, hogy tettét nagyon megbánta. Ellene garázdaság vétségének elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 02. 07:41, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 02. 07:37, vasárnap | Sport

Bajnokok Ligája - Tizenötödször nyert a Real Madrid

A Real Madrid nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2023/24-es kiírását, amelynek szombati döntőjében 2-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a londoni Wembley Stadionban.