Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Szeptember 21. 07:17, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Felméri a magyarok borfogyasztási szokásait a Borászportál

Felméri a magyarok borfogyasztási szokásait a Borászportál

Magyarország egyik leglátogatottabb boros online portálja arra vállalkozott, hogy széles körű felmérést készít a magyar borfogyasztók szokásairól, a legkedveltebb borvidékekről és borfajtákról.

Az idei év elején teljesen megújult magazin mintegy 70 ezer főt számláló felhasználói adatbázissal rendelkezik – erre kívánja alapozni a felmérést, de természetesen a szervezők célja az, hogy minél többen kitöltsék a kérdőívet.

A kutatás elsősorban a borfogyasztás gyakoriságára, a legkedveltebb borok típusára, szárazsági fokára, a legnépszerűbb borvidékek föltérképezésére irányul. Emellett az eredményekből az is kiderül majd, hogy a borfogyasztó magyarok melyik árkategóriájú palackokat választják elsősorban és, hogy milyen összefüggések vannak a lakhely, munkahelyi státusz, anyagi lehetőségek, valamint a borfogyasztás között.

A felmérés tehát elsőként kívánja részletesen föltérképezni és rendszerezni Magyarország minőségi borfogyasztási szokásait, és megfigyelni az abban leírható trendeket, összefüggéseket.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során