Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2019. Szeptember 30. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Csoportos céglátogatás álláskeresőknek – Elhelyezkedést segítő támogatásokat népszerűsítenek holnap, Mindszenten

Csoportos céglátogatás álláskeresőknek – Elhelyezkedést segítő támogatásokat népszerűsítenek holnap, Mindszenten

Ezúttal Mindszentre, a Metalucon Kft.-hez szervez csoportos üzemlátogatást

a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktumban a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.

A céglátogatásokon a projekt célcsoportjába tartozó álláskeresőknek nyílik lehetősége arra, hogy megismerjék a foglalkoztatást elősegítő támogatásokat és felhívják a térségben munkát vállalni szándékozók figyelmét az aktuálisan elérhető álláslehetőségekre, illetve testközelből láthassák a munkakörülményeket és feladatokat egy-egy üzemben.

Az eseményen a TOP-5.1.1-15-CS1-2016-00001 kódszámú, Csongrád megyei gazdaság- és foglalkoztatás-fejlesztési együttműködési program konzorciumi partnerei nevében dr. Juhász Tünde, megyei kormánymegbízott, dr. Kovács Beáta, a Csongrád Megyei Önkormányzat alelnöke, valamint dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára ad tájékoztatást a projekt előrehaladásáról és a csoportos üzemlátogatás céljáról. A sajtónyilvános eseményen részt vesz, a cég vezetője is.

A megyei szintű foglalkoztatási együttműködés az adott térségben az álláskeresők foglalkoztathatóságát javítja a nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedés támogatásával. A céglátogatásra tehát Mindszenten, az egyebek mellett trapézlemez, szendvicspanel, cserepes lemez, tekercslemez és táblalemez gyártásával foglalkozó Metalucon Kft. telephelyén (6630 Mindszent, Szabadság u. 92.) 2019. október 1-én, kedden, 13:30-kor kerül sor.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV