Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Május 21. 09:56, szerda | Helyi
Forrás: (Göbl Vilmos-sajtóreferens)

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2014. május 17.

Született: Aracsi Imrének és Oláh Szabina Tímeának (Téglagyár u. 16.) SZONJA NOÉMI; Mazur Attila Bélának és Nagy Ildikónak (Békéssámson, Szabadság u. 69.) MERCÉDESZ ZOÉ; Gyöngyösi Ferencnek és Törőcsik Ágnes Anitának (Móra Ferenc u. 9.) ÁGNES; Székács Ernő Róbertnek és Kapocsi Adrienn Juditnak (Csengettyű-köz 6.) KIRA NOÉMI; Domonkos Krisztián Lajosnak és Ferenczi Klaudia Elzának (Kert u. 16.) RAFFAEL KRISZTIÁN utónevű gyermeke.

Házasságot kötöttek: Szilágyi Ágnes (Dunakeszi, Fóti út 43.) és Kiss Imre (Dunakeszi, Fóti út 43.), Balázs Beáta (Kaszap u. 23.) és Asztalos Zsolt (Kaszap u. 23.), Szabó Dorottya (Eszperantó u. 10.) és Dr. Koczka Krisztián (Pipacs u. 45.), Dr. Varga Dorina (Temesvár u. 21.) és Lábody Pál Csongor (Budapest, Ménesi út 78.).

Meghalt: Tóth Mihály (Békéssámson), Elek Sándor (Kodály Zoltán u.1/A.); Fodor János (Serháztér u. 6.); Szabó Pál János (Kútvölgy, Rákóczi u. 30.); Pécsi Balázs (Tanya 3215.); Aszalai Jánosné Molnár Ilona (Mindszent), Juhász Jánosné Varga Mária (Tornyai János utca).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink