Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Április 28. 09:44, hétfő | Helyi
Forrás: (Göbl Vilmos-sajtóreferens)

Családi események Hódmezővásárhelyen

Családi események Hódmezővásárhelyen

A Családi események keretében minden hét elején az elmúlt héten született gyermekekről, a házasságkötésekről és az elhalálozásokról tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasókat.

2014. április 26.

Született: Sztojka Imrének és Mezei Rozáliának (Orgona u. 2/A.) MARTIN IMRE; Koncsek Bálintnak és Tóth Mónika Erzsébetnek (Mindszent, Táncsics M. u. 62.) BÁLINT MÁTÉ utónevű gyermeke.

Házasságot kötöttek: Gábor Petra (Szeged, Osztrovszky u. 21-23.) és Nagy Sándor Balázs (Téglagyár u. 6.), Dr. Mészáros Andrea (Ormos Ede u. 1.) és Dr. Szűcs Zoltán (Zsombó, Petőfi u. 27.), Dr. Koncz Beatrix (Fári u. 9.) és Dr. Lehóczki Balázs (Veszprém, Malomkert u. 31.).

Meghalt: Kovács Mihály (Hódmezővásárhely), Pintér Ferenc Mihály (Serháztér u. 6.), Gardi Lászlóné Petrecz-Tóth Katalin Irma (Hold u. 26/A.), Kovács Marianna Judit (Csík u. 8.).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel