Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Június 07. 11:33, péntek | Helyi
Forrás: Gombkötő Zoltán PR menedzser DIGI Kft.

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

Bővül a kör – újabb településeken érhető el a DIGIMobil

További kilenc településen kapcsolta be mobilszolgáltatását a távközlési cég.

Újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI: a napokban Balatonfüred, Celldömölk, Ózd, Péteri, Sárvár, Sopron, Szob, Szombathely és Tapolca területén is bekapcsolták a hálózatot. Így, már az itt élő DIGI és Invitel ügyfelek is előfizethetnek DIGIMobil-ra, amennyiben legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkeznek.

A DIGI – amint azt ígérte – elsősorban ügyfelei kéréseit figyelembe véve építi tovább mobilhálózatát és hétről hétre ütemezetten, egyre több településen teszi elérhetővé mobilszolgáltatásait. A távközlési cég mindemellett folyamatosan bővíti telefonkészülék portfólióját és azon dolgozik, hogy ügyfelei minél hamarabb igénybe vehessenek további kényelmi szolgáltatásokat is.

A DIGI honlapján folyamatosan nyomon követhető, hogy mely területeken válik újonnan elérhetővé a DIGIMobil szolgáltatás. A weboldalon megtalálható lefedettségi térképen kék színnel láthatók azok a területek, amelyeken már működik a hálózat. A DIGI személyesen és telefonon is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, akik észrevételeiket és visszajelzéseiket a digi.hu oldalon megtalálható elektronikus űrlapon keresztül is elküldhetik a cégnek.

A DIGI Csoportról

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. a Bukaresti Értéktőzsdén jegyzett Digi Communication N.V. magyarországi leányvállalata. A DIGI Csoport Magyarországon, Romániában, Spanyolországban és Olaszországban van jelen szolgáltatásaival. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Magyarország egyik meghatározó távközlési szolgáltatója, vezető szerepet játszik a kábeltelevízió piacon, ezen kívül az egyik legmodernebb optikai hálózat tulajdonosa. A cég hazánkban 1998 óta van jelen, ügyfelei számára a legjobb ár-érték arányú távközlési szolgáltatásokat nyújtja a vezetékes szolgáltatások terén, és a mobil piacon egyaránt. Ez a versenyelőny az elmúlt évek alatt a cég több százezer előfizetője számára is kézzel fogható előnnyé alakult át, akik ezáltal gyorsabb és kedvezőbb árú hozzáférést nyertek a legjobb minőségű szolgáltatásokhoz. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2018. májusában irányítást szerzett a magyar telekommunikációs piac egy másik, szintén meghatározó szereplője, az Invitel Távközlési Zrt. felett.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni