Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2023. Március 23. 11:39, csütörtök | Helyi
Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

B33 diákolimpia: döntőben a Németh Lászlós fiatalok

B33 diákolimpia: döntőben a Németh Lászlós fiatalok

2023. március 22-én Budapesten rendezték a B33 diákolimpia országos elődöntőjét, ahol egyesületünk játékosaiból álló csapatok képviselték a Németh László Gimnázium, Általános Iskolát.

Általános iskolás korcsoportban a Becsei István, Bősz Olivér, Soós Balázs és Utasi Gergő alkotta kvartett második helyen végzett és kvalifikálta magát a júniusi országos döntőbe, mely Kaposváron kerül megrendezésre.

A "nagyoknál" két NLG-s csapat is küzdött a továbbjutásért, de nekik sajnos most nem sikerült az első három között végezni. A Doc Boys fantázianevű alakulat (Bősz Richárd, Lehoczki Attila, Ocskó Balázs, Utasi Zsombor) a negyedik, míg az NLG23 (Bereczki Ádám, Bácsi Bernát, Gedai Balázs, Kis Viktor) az 5-8. helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 08:09, csütörtök | Életmód

Felújított Kádár-kocka típusú házakról vár fotókat a Ludwig Múzeum

Fotópályázatot hirdet a Ludwig Múzeum és a LATEREX Építő Zrt. azok számára, akik kockaházat újítottak fel az elmúlt 10 évben. A pályázat kapcsolódik a múzeum Kis magyar kockológia

2024. Május 23. 08:08, csütörtök | Sport

Szinte minden a Veszprém mellett szól a döntő előtt

Szinte minden a Telekom Veszprém mellett szól a férfi kézilabda NB I pénteken kezdődő döntője előtt, amelyben a címvédő ellenfele ezúttal is a Szeged lesz.

2024. Május 23. 08:07, csütörtök | Külföld

Románában épül meg Európa legnagyobb lőporgyára

Csaknem 400 millió eurós beruházásból Romániában, Brassó megyében épül meg Európa legnagyobb lőporgyára - erősítette meg Nicolae Ciuca szenátusi elnök, volt kormányfő szerdán Bukarestben.

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.