Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2020. Szeptember 07. 10:01, hétfő | PR

Auchan áruhitel – helyben, gyorsan, egyszerűen

Auchan áruhitel – helyben, gyorsan, egyszerűen

A hipermarketek egyik legnagyobb előnye, hogy a műszaki cikkektől az élelmiszerig gyakorlatilag bármit megtalálunk egy helyen. Nem kivétel ez alól az Auchan sem, ám a történet nem is áll meg itt.

Ha esetleg nem tudunk egyben fizetni egy kívánt termékért, az Auchan áruhitelért sem kell a szomszédba mennünk.

Hipermarket, minden egyben

Az utóbbi évtizedektől kezdődően már hazánkban is egyre elterjedtebbek a hipermarketek. Szinte nincs már olyan város, ahol ne találkoznánk legalább eggyel. Ez természetesen nem is csoda, hiszen egyetlen csomagban egy rendkívül komplex kínálatot kapunk. Széles termékskála, friss és kedvező árú termékek és egyéb kiegészítő szolgáltatások – üzletsorok, éttermek stb. – teszik utánozhatatlanná ezeket az áruházakat. Mivel népszerű vásárlási opcióról van szó, szinte adta magát, hogy pénzügyi fronton is bővüljön a paletta.

A hitelfelvétel manapság már szintén egy jól ismert, gyakran használt szolgáltatás. Számos kedvező ajánlattal találkozhatunk, melyek segítségével hozzájuthatunk a kívánt termékhez, mégis a pénzünknél maradunk a futamidő végére is. A hitelek típusai eltérőek lehetnek, a legnépszerűbbek talán mégis a személyi kölcsönök és áruhitelek, melyek kisebb összegben is igényelhetők, kamatozásuk általában fix, futamidejük pedig meglehetősen rugalmas. Ezen lehetőségek sorát erősíti az Auchan áruhitel is melyről további információt az Oney weboldalán talál.


Jó döntés-e az áruhitel?

Egy kérdés, melyre megfelelő választ csak bizonyos szempontok tisztázása után adhatunk. Ami tény: az Auchan áruhitel egy gyorsan intézhető és rendkívül kedvező opciót kínál, ha egy drágább termékhez azonnal szeretnénk hozzájutni és esetleg nincs meg hozzá a keretünk. Ugyanakkor mindenképpen mérlegeljünk, hogy megéri-e nekünk a törlesztőrészleteket az adott készülék, háztartási gép, kerti bútor, okostelefon stb.

Ezt tulajdonképpen minden hitelfelvétel előtt tisztáznunk kell magunkban, habár a kockázat ma már minimális. Az Auchan áruhitele is fix kamatozású, így könnyedén számolhatunk a havi törlesztőrészletekkel, azok nem fognak növekedni. További egyszerűség, hogy a teljes folyamat helyben intézhető, a pozitív hitelbírálat után pedig már haza is vihetjük a kiszemelt terméket. Az ügyintézés tehát semmilyen problémát nem jelent.

A saját anyagi helyzetünk felmérése pedig már rajtunk áll. Semmiképpen sem szabad felelőtlenül hitelekbe bonyolódnunk, csak azért, hogy gyorsan hozzájussunk valamilyen drágább termékhez. Az Auchan áruhitel persze kisebb összegektől is igénybe vehető, így előfordulhat az is, hogy valamire gyorsan szükségünk van, egyszerűen csak nem szeretnénk egy összegben kifizetni a vételárat. Akárhogy is, abban biztosak lehetünk, hogy egy könnyen elérhető és kedvező hitelopció bármikor a rendelkezésünkre áll.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből