Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2021. Május 17. 09:54, hétfő | Helyi
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

A MÁV-Volán-csoportnál két plusz szabadnap jár a koronavírus elleni oltást beadató munkavállalóknak

A MÁV-Volán-csoportnál két plusz szabadnap jár a koronavírus elleni oltást beadató munkavállalóknak

Kiemelkedő közszolgáltatóként a vállalatcsoport különösen fontosnak tartja, hogy munkavállalói védettek legyenek a koronavírussal szemben, egyrészt saját, másrészt az utasok egészségének megőrzése érdekében.

A magyarországi közösségi közlekedés zavartalanságát a vállalatcsoport folyamatosan biztosítja és biztosítania is kell. A MÁV-Volán-csoport ösztönző kampányának részeként, azon kollégák, akik beoltatják magukat a COVID-19 vírus ellen, két extra szabadnapot kapnak.

A MÁV-Volán-csoport saját, belső felmérése szerint már több mint 40 százalék a beoltottak aránya. Ez is mutatja, hogy a munkavállalók felelősségteljesen állnak hozzá a vírus elleni védekezéshez. Aki a cég dolgozójaként már beoltatta vagy legkésőbb június 15-ig beoltatja magát, két plusz szabadnapot kap, melyből egyet idén, egyet a jövő évben használhat fel.

A cégcsoport továbbra is arra kéri munkavállalóit, hogy regisztráljanak az önkéntes és ingyenes védőoltásra a https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra oldalon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás