Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2015. Január 20. 14:32, kedd | Helyi sport
Forrás: Martonosi János-sajtófőnök

A Kecskeméttel játszik a Kosársuli

A Kecskeméttel játszik a Kosársuli

Az elvesztett Hepp-kupa fináléval együtt három mérkőzés óta tartó vereségszériában van a Vásárhelyi Kosársuli.

A kék-sárgák könnyű ellenfelet várnak vasárnap a Hódtói Sportcsarnokban, ahol éppen az első fordulóban legyőzött Kecskemét lesz az ellenfél az NBI B csoport 12. fordulójában. A kérdés, hogy Nyilasék újra megtalálják-e a győzelmi ösvényt…

Nem mondhatnánk, hogy túl jó formában lennének az A csoportos együttes mellett pallérozódó kecskemétiek, akik 1-7-es mutatóval állnak a tabella utolsó előtti helyén. Egyetlen sikerük azonban sokat mondó lehet, mivel éppen a negyedik Salgótarjánt tudták elkapni. Nagy kérdés azonban, hogy ki lép pályára az első osztályban számításba vett fiatalok közül. A stabilan kezdő Jakab Péter volt eddig a legponterősebb(16,3/meccs), nagy erősítést jelenthetnek a fele annyi összecsapáson bevetett Pongó-testvérek és az ex-vásárhelyi Mészáros Máté.

A legnagyobb kérdés az ő hatástalanításuk mellett talán az a Kosársulinál, hogy sikerül-e talpra állnia az elmúlt hetek kudarcai után a játékosoknak. A legutóbbi találkozókat nézve sokszor úgy tűnt mintha bedeszkázták volna az ellenfél gyűrűjét. A csapat ennek ellenére még mindig az második a bajnokságban. Ráadásul a listavezető Debrecen otthonában közel álltak a bravúrhoz. Ahhoz azonban, hogy győztesen hagyják el a pályát jobb dobóformára és felszabadultabb játékra lesz szüksége dr. Elek András fiainak. Ha ez összejön, akkor akár a vásárhelyiek önbizalma is visszatérhet.

A Vásárhelyi Kosársuli – Mercedes-Benz Gyár KA

NBI B csoportos bajnoki találkozó

január 25-én vasárnap 18 órakor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban.

A belépés továbbra is ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás